Рецепти

Каша гречана з тушонкою. Їдять навіть ті хто її не любить.

Не секрет що гречану кашу багато, м’яко кажучи, недолюблюють.
Що, я вважаю, абсолютно марно. На моєму столі вона буває частенько.

Готую я її дуже простим, можна назвати навіть холостятским способом.
Принцип приготування трохи схожий з варінням плову, спочатку обсмажуються овочі, потім вариться, щось, на кшталт зірвака, далі закладається крупа. Інгредієнтів потрібно мінімум, а з посуду, тільки глибока сковорода.

Найголовніше –
Список інгредієнтів:банку хорошою свинячої тушонки, це половина складовою успіху.
200 грам гречки.
Велика цибулина.
Сіль, спеції за смаком.
Рослинне масло.

Можна додати піджарку морква

Для початку потрібно обсмажити поросяти, ягняти цибулю до золотистого кольору.

Далі, до смаженій цибулі додаємо всю банку тушонки, прям все цілком, без залишку в місці з бульйоном.
Заливаємо 300 грам води, додаємо сіль і спеції за смаком і доводимо до кипіння.

В останню чергу засипаємо промиту крупу, зменшуємо вогонь на мінімум і щільно закриваємо кришкою. Готувати до повного зникнення рідини. Після готовність перевірити на сіль і спеції.

Користуюся таким способом готування вже давно, ще ніхто не відмовлявся, навіть моя дружина, до цього, не любила гречану кашу ні в яких її проявах з задоволенням її їсть.

На цьому все! Спасибі що дочитали до кінця!
Буду дуже радий Вашій підтримці у вигляді лайків і підписатися на мій канал.